Ingredienser
50g smör
2st ägg
2 dl strösocker
1 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
100g hallon
2 msk kokos, riven
2 msk florsocker
2 msk florsocker
Baka Kladdig Kladdkaka
1.) Sätt ugnen på 175°. Smält smöret och låt det svalna.
2.) Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i mjöl, kakao, vaniljsocker och smör. Häll smeten i en smord och bröad form ca 24 cm i diameter. Lägg över över kokos och hallon.
3.) Grädda i nedre delen av ugnen ca 25 min. Låt kakan svalna. Servera med hallon och vispad grädde.
2.) Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i mjöl, kakao, vaniljsocker och smör. Häll smeten i en smord och bröad form ca 24 cm i diameter. Lägg över över kokos och hallon.
3.) Grädda i nedre delen av ugnen ca 25 min. Låt kakan svalna. Servera med hallon och vispad grädde.